Προγνωστικά Στοιχήματος | 12.10.2019


Γκολ και θέαμα

Επιλογές από τα προκριματικά του EURO 2020 από το σημερινό κουπόνι.

ΔΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ  19:00

H Δανία μετά από 5 ματς είναι στην 2η θέση του 4ο ομίλου με 9 βαθμούς. Στους διπλούς αγώνες του Σεπτεμβρίου νίκησε το Γιβραλτάρ με 6-0, λίγες μέρες αργότερα έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στην Γεωργία.

Ads

Η Ελβετία, με ένα ματς λιγότερο από την σημερινή της αντίπαλο, είναι στην 3η θέση με 8 βαθμούς. Τον Σεπτέμβριο απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Ιρλανδία και στην συνέχεια συνέτριψε το Γιβραλτάρ με 4-0.

Ματς που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση πρόκριση, θεωρώ πολύ πιθανό να δούμε αρκετά τέρματα. OVER 2,5 γκολ.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΒΟΣΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ  19:00

Μέτρια πορεία μέχρι στιγμής για την Βοσνία στον 10ο όμιλο, μετά από 6 ματς είναι στην 4η θέση με 7 βαθμούς. Τον Σεπτέμβριο είχε μια νίκη και μια ήττα κόντρα σε Λιχτεστάϊν και Αρμενία αντίστοιχα.

Εντυπωσιακή πορεία για την ομάδα της Φινλανδίας, μετά από 6 αγωνιστικές είναι στην 2η θέση με 12 βαθμούς. Στην δυάδα αγώνων του Σεπτεμβρίου επικράτησε της Ελλάδας με 1-0, λίγες μέρες αργότερα όμως ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-1.

Τελευταίο χαρτί για την πρόκριση για την Βοσνία, θέλει μόνο νίκη, πιο άνετη αλλά πάντα επικίνδυνη η Φινλανδία. Πολύ καλές επιθετικά και οι δύο, μπορούν να μας χαρίσουν αναμέτρηση με γκολ και θέαμα. Over 2,5 γκολ.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

OVER 2,5 ( 2.30)

ΒΟΣΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

OVER 2,5 ( 2.40)


us-sportsbet.com | προγνωστικά στοιχήματος

ads