Προγνωστικά Στοιχήματος | 11.11.2019


Καλημέρα… Δευτέρα σήμερα, και ξεχώρισα δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα Β’ Γερμανίας, και της Ελλάδας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αγώνες όπου είναι οι εξής:

ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ 19:30

Η Λάρισα τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε εντυπωσιακή νίκη εντός έδρας 3-2 με τον Όφη, και συνέχισε την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Η Λαμία από την άλλη τη προηγούμενη αγωνιστική πήρε τη πρώτη της νίκη στην έδρα της 1-0 με το Βόλο, και πήρε ανάσα, στη προσπάθεια που κάνει για να σώσει τη κατηγορία.

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς σκοπούς. Η Λάρισα από τη μία, για να πατήσει τετράδα. Ενώ η Λαμία ώστε να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία. Έτσι πιστεύω θα δούμε ένα ανοιχτό αγώνα, με γρήγορο ρυθμό, και γκολ από τους δύο μονομάχους. Έτσι η επιλογή μου θα είναι το G/G που βρίσκεται σε απόδοση 2.45

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΑΟΥΕ 21:30

Η Καρλσρούη τη προηγούμενη πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Σεντ Πάουλι με 2-2, και έτσι για πέντε συνεχόμενα ματς συμπλήρωσε πέντε ισάριθμες ισοπαλίες. Η Άουε τώρα τη προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τη Χειντενχάιμ, και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Στουτγκάρδης, ώστε να πλησιάζει στο πόντο τη διαφορά από τη τρίτη θέση.

Εκτίμηση: Η Καρλσρούη στα τελευταία πέντε παιχνίδια έβγαλε ισάριθμα G/G+OVER 2.5, ενώ η Άουε 3/5. Έτσι περιμένω και σήμερα να έχουμε σκορ και θέαμα, από δύο επιθετικές ομάδες. Για αυτό το λόγο θα πάω με το G/G+OVER 2.5 που είναι σε απόδοση 2.05

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΑΟΥΕ G/G+OVER 2.5 (2.05)

ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ G/G (2.45)

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι (και αν) επιλέξετε


us-sportsbet.com | προγνωστικά στοιχήματος