Καλημέρα… Τετάρτη σήμερα, και ξεχώρισα δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας Β. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αγώνες όπου είναι οι εξής:

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ 00:15

Η Βιλά Νόβα τη προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με την Ομπεράριο, και έτσι συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η Γκουαράνι τώρα τη προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλή εντός έδρας 0-0 με τη Πόντε Πρέτα, και πήρε απόσταση πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για τη Βίλα Νόβα, διότι είναι σε δυσχερή θέση, από ότι η Γκουαράνι, και χρειάζεται οπωσδήποτε την επιτυχία, ώστε να πάρει τα πάνω της, και να βρει τη χαμένη αυτοπεποίθηση της, έτσι θα τη στηρίξω, και επιλογή μου θα είναι ο Άσσος όπου είναι σε απόδοση 2.30

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ 02:30

Η Μποταφόγκο βρίσκεται σε κακό ‘’φεγγάρι’’, καθώς τη προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τη Μπρογκαντίνο, και έχασε μεγάλο έδαφος για τη προνομιούχο τετράδα. Η Σπόρτ Ρεσίφε τώρα έφτασε δύσκολα στη νίκη εντός έδρας 1-0 με τη Κρισιούμα, και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι με τη Μποταφόγκο να παίζει μία από τις τελευταίες ‘’ζαριές’’ για τη τετράδα. Ενώ η Σπορτ Ρεσίφε θέλει να φτάσει σε ένα σπουδαίο διπλό, ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα για την άνοδο. Εγώ περιμένω να είναι ένα ισορροπημένο ματς, και με λίγες φάσεις. Έτσι θα πάω με την Ισοπαλία που είναι σε απόδοση 2.90

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ 1 (2.30)

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ Χ (2.90)

Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι (και αν) επιλέξετε.


us-sportsbet.com | προγνωστικά στοιχήματος