Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ Επί Πάγου 2019

Ημιτελικοί Αγώνες

ΡΩΣΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ    16:15

ΚΑΝΑΔΑΣ-ΤΣΕΧΙΑ   20:15

ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ

ΡΩΣΙΑ-ΦΙΛΑΝΔΙΑ    16:15

Ο πρώτος ημετελικός θα ξεκινήσει στις 16:15 στην Οντρέ Νεπέλα Αρένα στην Μπατισλάβα της Σλόβακιας. Θα αναμετρηθούν το φαβορί Ρωσία με την Φιλανδία. Οι Ρώσοι είναι αήττητοι σε 8 αγώνες σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουν τους Φιλανδούς οι όποιοι έφτασαν έως εδώ με 6 νίκες και 2 ήττες. Η ομάδα του Άλεξ Οβέτσκιν έφτασε ως εδώ με εμφατικό τρόπο και κερδίζοντας στην συνέχεια την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στα προημιτελικά με 4-3. Οι Φιλανδοί κέρδισαν στην παράταση τους Σουηδούς με γκολ του Σακκαρί Μαννίνεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Προβάδισμα στην νίκη των Ρώσων είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και ποιο έμπειρη και εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει και θα βρεθεί στον τελικό. Θα πάμε με το over 3.5 goal των Ρώσων με απόδοση 2.05 και με το να σκοράρει ο Άλεξ Οβέτσκιν για την Ρωσια στον αγώνα με απόδοση 2.50.

 

Ads

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ Επί Πάγου 2019

ΚΑΝΑΔΑΣ-ΤΣΕΧΙΑ   20:15

Ο δευτερος ημετελικός θα ξεκινήσει στις 20:15 στην Οντρέ Νεπέλα Αρένα στην Μπατισλάβα της Σλόβακιας. Θα αναμετρηθούν ο Καναδάς με την Τσεχία. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μιλάμε για δυο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Και οι δυο πήραν καθαρές νίκες στον πρώτο γύρο, σε αρκετά ματς χωρίς να δεχτούν τέρμα. Οι Καναδοί περάσαν το εμπόδιο της Ελβετίας στην παράταση στα προημιτελικά ενώ οι Τσέχοι περάσαν τους Γερμανούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αμφίρροπη αυτή η αναμέτρηση και οι δυο βρίσκονται δίκαια στα ημιτελικά. Ο Καναδάς έχει ένα προβάδισμα στον αγώνα λόγω εμπειρίας αλλά οι Τσέχοι είναι πολύ δεμένη ομάδα και αποτελεσματικοί. Θα πάμε με το under 5.5 goal στον αγώνα με απόδοση 1.75 και με το να σκοράρει ο Άντονυ Μάνθα  για τον Καναδά στον αγωνα με απόδοση 2.95

ads