Προγνωστικά Στοιχήματος | 10.10.2019


Λάθος Εντύπωση

Χαίρετε,διανύουμε εβδομάδα διακοπής λόγω εθνικών ομάδων και μοιραία το προσεχές κουπόνι κυριαρχείται απο αναμετρήσεις αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Είναι κοινή πεποίθηση ότι οι περισσότεροι παίχτες στοιχήματος αποφεύγουν τα κουπόνια εθνικών ομάδων.

Ενδεχομένως και από φόβο,διότι οι εθνικές δεν αγωνίζονται συχνά και έτσι δε λαμβάνουμε συνεχή εικόνα και ενημέρωση γι’αυτες, όπως συμβαίνει σε συλλογικό επίπεδο. Επικράτησε λοιπόν με τα χρόνια, το στερεότυπο ‘οι εθνικές είναι επικίνδυνες’ .

Ads

Για να επικρατήσει στηρίχθηκε -και μόνο- σε αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα διαφόρων εθνικών ομάδων στο παρελθόν και ειδικότερα μνημονεύεται ότι αμέτρητα χαμηλά φαβορί του παρελθόντος δεν επαληθεύτηκαν ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Η εντύπωση που έχουμε σχηματίσει είναι λανθασμένη. Για την ακρίβεια είναι ξεπερασμένη. Ο βασιλιάς χρόνος την άφησε πίσω όπως και πολλά άλλα πράγματα. Στις μέρες μας,οι εθνικές ‘δουλεύουν’ ως σύλλογοι.

Έχουν στόχο την ομοιογένεια,το πλήρη αγωνιστικό ρυθμό παικτών,το υγιές κλίμα. Όλο και πιο πολύ, προσομοιάζουν σε σύλλογο υψηλών στόχων. Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή εξέλιξη για εμάς. Οι εθνικές πλέον είναι πολύ πιο αξιόπιστες από το παρελθόν και αξίζει να τις παρακολουθούμε συστηματικά για ενδεχόμενο ποντάρισμα.

 Με το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν μελέτησα το επερχόμενο κουπόνι και κατέληξα σε φαβορί που πληρώνουν λίγο αλλά εκτιμώ ότι θα επαληθευτούν πολύ εύκολα και αξίζουν ποντάρισμα.

Πρόκειται για παιχνίδια όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας,ο ισχυρός έχει ανάγκη τη νίκη (για διάφορους λόγους) και η απόδοση είναι..αξιοπρεπής. Εντόπισα 4 παιχνίδια που πληρούν αυτά τα τα κριτήρια και τα παραθέτω στη κρίση σας.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

21:45 10/10/19

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 1

21:45 10/10/19

ΡΩΣΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ 1

21:45 11/10/19 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 2

21:45 11/10/19 

ΤΣΕΧΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 2

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ads