Μπέιζμπολ | Προγνωστικά Στοιχήματος | BREWERS vs REDS

BREWERS vs REDS

MLB

Έναρξη 02:40 | 22.5.2019

Γήπεδο Miller Park Milwaukee Wisconsin


brewers

MILWAUKEE BREWERS

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 28-21. Ενώ στα 10 τελευταία παιχνίδια έχουν ρεκόρ 5-5, με 2 ήττες στην σειρά με την Ατλάντα. Απόψε αντιμετωπίζουν μια από της θεωρητικά αδύναμες ομάδες της λίγκας τους Ρέντς. Στο μούντ για τους γηπεδούχους θα ανέβει ο Τζιο Γκονζάλεζ για το 312ο παιχνίδι της καριέρας του. Ο 33άχρονος πίτσερ που ξεκίνησε την καριέρα του στο MLB το 2008 με το Όκλαντ, έχει ξεκινήσει πολύ καλά στην σεζόν. Στα 4 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα έχει 1.69 ERA επιτρέποντας 18 χίτς και 4 ράν.

 

REDS

CINNCINATI REDS

To Σινσινάτι συνεχίζει κλασικά τις χαμηλές πτήσεις για ακόμη μια χρονιά, βρίσκεται στην 11η θέση της Νάσιοναλ λίγκ με ρεκόρ 21-26. Το πρόβλημα πέρα από την βαθμολογική θέση είναι και η πολύ άσχημη επιθετική συμπεριφορά των Ρέντς. Με 189 ράν συνολικά σε 47 παιχνίδια 4 περίπου ράν ανά παιχνίδι κατά μ.ο και με .218 ΒΑ (Batting Average) βρίσκεται στην 22η θέση στο Batting Power Ranking του MLB. Σήμερα στο μούντ θα ανέβει για τους Ρέντς ένας πίτσερ που πριν μερικά χρόνια ήταν από τους ποιο ανερχόμενους της Λίγκας όταν αγωνιζόταν στο Όκλαντ,ο Σόνυ Γκρέυ. Ο 29άχρονος πίτσερ αγωνίστηκε στο Όκλαντ από το 2013 μέχρι το 2016. Κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάρει μεταγραφή για τους Γίανκις στα μισά του 2017. Έμεινε και το 2018 στην Νέα Υόρκη αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο ροτέισον των Γιάνκις. Τελείωσε την χρονιά με 4.90 ERA και έφυγε για το Σινσινατι. Φέτος στην πρώτη του χρονιά με τους Ρέντς έχει την ευκαιρία να ξεχωρίσει και να θέσει  υποψηφιότητα  για μεταγραφή για μια δεύτερη ευκαιρία σε μια από τις μεγάλες ομάδες.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

BREWERS vs REDS

Πρώτος αγώνας της σειράς στο Μιλγουόκι και οι Μπρόυερς θέλουν όσο τίποτα να βελτιώσουν λίγο την θέση τους μετά τις τελευταίες όχι και τόσο καλές εμφανίσεις. Ο αντίπαλος προσφέρεται για αυτόν τον σκοπό αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και το ερωτηματικό που ακούει στο όνομα Σόνυ Γκρέυ. Ο Γκρέυ έχει φέτος 4.30 ERA μέχρι τώρα σε 9 αγώνες με 36 χίτς και 23 ράν. Στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Απ την άλλη όμως έχει πολύ καιρό να μας δείξει το καλό του πρόσωπο. Θα πάμε με το over 7.5 HITS των Μπρούερς με απόδοση 1.75, ενώ πιθανή επίσης  είναι και η νίκη του Μιλγουόκι με απόδοση 1.70.