ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ | BAY RAYS vs YANKEES | Προγνωστικά Στοιχήματος

BAY RAYS vs YANKEES

MLB

Έναρξη 02:10 | 6.7.2019

Γήπεδο Tropicana Field St. Petersburg, Florida


TAMPA BAY RAYS

Η Τάμπα συνεχίζει την εξαιρετική σεζόν φέτος και έχει φτάσει λίγο πριν την διακοπή για το ALL STAR GAME να βρίσκεται στην 4η θεση της Αμέρικαν Λίγκ με ρεκόρ 50-37. Σήμερα στο μούντ για την Τάμπα θα ανέβει ο 23άχρονος Μπρένταν Μάκ Κάι στην πρώτη του ουσιαστικά εμφάνιση στο mlb για την ομαδα της Τάμπα. Ο νεαρός είναι άπειρος και προκαλεί εντύπωση η επιλογή του προπονητή ειδικά μετά την χθεσινή ήττα με 8-4 από τους Γιάνκις.

 

 

NEW YORK YANKEES

Οι Γιάνκις είναι πρώτοι στην Αμέρικαν Λίγκ με ρεκόρ 55-29 και αρχίζουν να αισθάνονται σίγουροι σιγά σιγά για την συμμετοχή τους στα playoff. Nα θυμίσουμε τις πάρα πολλές απουσίες βασικών παιχτών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει από την αρχή της χρονιάς η ομαδα της Νέας Υόρκης. Σήμερα στο μούντ θα ανέβει ο Μασιχίρο Τανάκα. Ο 30άχρονος Ιάπωνας πίτσερ έχει φέτος σε 17 παιχνίδια που ξεκίνησε 3.74 ERA και έχει επιτρέψει 93 hits και 45 runs.

Διάβασε και αυτό ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

BAY RAYS vs YANKEES

Οι Ρέις κάνουν μια πολύ καλή σεζόν σε σχέση με το ροστερ τους. Από την άλλη οι Γιάνκις έχουν ένα από τα ποιο ακριβά ροστερ τις λίγκας αλλά από την αρχή της χρονιάς δεν είχαν την τύχη να έχουν ένα πλήρες ροστερ. Παρόλα αυτά μέσα από τις απουσίες διακρίθηκαν και αρκετοί παίχτες που διαφορετικά δεν θα είχαν αυτή την ευκαιρία. Σήμερα στο μούντ θα ανέβουν ένας έμπειρος πια πίτσερ του mlb και ένας άπειρος. Οι Γιάνκις έχουν επιστροφές αλλά οι Ρέις στην έδρα τους και μετά την χθεσινή ήττα θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις. Θα πάμε με το over 8.5 runs στο παιχνίδι που περιλαμβάνει και την παράταση με απόδοση 1.90. Επίσης θα πάμε και με το over 7.5 hits για τους Γιάνκις με απόδοση 1.75.