ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ | PADRES vs BRAVES | Προγνωστικά Στοιχήματος

PADRES vs BRAVES

MLB

Έναρξη 05:10 | 13.7.2019

Γήπεδο Petco Park San Diego, California


SAN DIEGO PADRES

To Σαν Ντιέγκο βρίσκετε στην 9η θεση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 45-45. Τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος δείχνοντας μια σταθερότητα που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως κάτι αλλάζει στον οργανισμό που θέλει τα επόμενα χρόνια η ομαδα να αρχίζει να πρωταγωνιστεί και όχι να συμπληρώνει απλά το πρωτάθλημα. Στο μούντ σήμερα για τους Πάντρες θα ανέβει ο Nτίνελσον Λάμετ. Ο 26άχρονος πίτσερ από τον Αγιο Δομίνικο στην δεύτερη χρονιά του στο mlb έχει 5.40 ERA σε ένα μόλις παιχνίδι που αγωνίστηκε φέτος και επέτρεψε σε αυτό 3 hits και 3 run. Σαφώς ένας άπειρος πίτσερ στο μουντ σήμερα για το Σάν Ντιέγκο που θα προσπαθήσει να δυσκολέψει την Ατλάντα.

 

 

ATLANTA BRAVES

Η Ατλάντα φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα έχει ξεκάθαρο στόχο τα playoffs και από κει και πέρα όσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει. Η προσθήκες του Κίουτσελ και Ντόναλσον της έχουν αλλάξει επίπεδο και με το ήδη πολύ καλό υλικό που είχε καταφέρει να φτάσει στην 2η θεση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 54-37. Στο μούντ σήμερα ο Ντάλλας Κίουτσελ ,ο έμπειρος πίτσερ μετά από μισό χρόνο και πλέον απουσίας απο τα γηπεδα επέστρεψε δυνατός. Σε 4 παιχνίδια με την Ατλάντα έως τώρα έχει 3.60 ERA και έχει επιτρέψει 26 hits και 11 runs. Φυσικά μπορεί και καλύτερα αλλά το μεγάλο διάστημα απουσίας του προφανώς και τον έχει επηρεάσει.

Διάβασε και αυτό ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

PADRES vs BRAVES

Ένα ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει σήμερα στο Σαν Ντιέγκο ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες του πρωταθλήματος με στόχους . Η Ατλάντα είναι σοβαρή και το Σαν Ντιέγκο είναι από τις ομάδες που προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Θα επιλέξουμε το over 7.5 hits για το Σαν Ντιέγκο με απόδοση 1.85 και το over 4.5 runs για την Ατλάντα με απόδοση 2.05.