ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ | TEXAS vs ASTROS | Προγνωστικά Στοιχήματος

TEXAS vs ASTROS

MLB

Έναρξη 03:05 | 12.7.2019

Γήπεδο Globe Life Park in Arlington Texas


TEXAS RANGERS

Οι Ρέιντζερς στην 8η θέση της Αμέρικαν Λίγκ με ρεκόρ 48-42 σε πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι θέλουν να μπουν στα φετινά playoffs. Είναι από τις καλές επιθετικά ομάδες και ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί με ρεκόρ 29-17. Στο μούντ σήμερα για τους Ρέιντζερς θα ανέβει για να ξεκινήσει το παιχνίδι ο Λάνς Λήν. Ο 32άχρονος πίτσερ στην 8η χρονιά του στα γήπεδα του mlb εχει 3.91 ERA σε 18 αγώνες. Έχει επιτρέψει 114 hits και 50 runs σε αυτούς τους αγώνες, δεν είναι και πολύ σταθερός πίτσερ και επιτρέποντας πολλά hits κάνει επικίνδυνο το παιχνίδι για το Tέξας.

 

 

HOUSTON ASTROS

Το Χιούστον σταθερά στην δεύτερη θεση της Αμέρικαν Λίγκ με ρεκόρ 57-33. Στα 10 τελευταία παιχνίδια πριν την διακοπή για το all star game είχε ρεκόρ 7-3 με πολύ καλές και θεαματικές εμφανίσεις. Στο μούντ για την ομαδα των Άστρος θα ανέβει σήμερα ο Φράμπερ Βαλντέζ. Ο 25άχρονος πίτσερ στην δεύτερη χρονιά του στο mlb έχει ξεκινήσει φέτος 4 φορές και έχει συνολικό ERA 4.57 επιτρέποντας 43 hits και 24 runs. Θα έχει δύσκολο έργο σήμερα απέναντι στους μπατερς του Τέξας και αυτή του η απειρία ίσως παίξει ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Διάβασε και αυτό ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΑΛΓΕΡΙΑ

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

TEXAS vs ASTROS

Το σημερινό παιχνίδι με τους μπάτερς που θα ξεκινήσουν για τις δυο ομάδες προδιαθέτει για σκορ και θέαμα. Και οι δυο θα επιδιώξουν να επιστρέψουν από την διακοπή με μια νίκη. Και οι δυο πίτσερ επιτρέπουν πολλά hits από τους αντιπάλους μπατερς και πιθανόν να ανοίξει το σκορ. Θα πάμε με το over 8.5 hits για το Τέξας με απόδοση 1.75 και με την νίκη των Άστρος με -1.5 handicap με απόδοση 2.10.