Κάναμε ξανά το απαραίτητο διάλειμμα. Είμαστε στις +280 μονάδες, ξεκινώντας απ’ το 0 τον Αύγουστο, άρα ο μόνος που βιάζεται για να παίξουμε είναι ο… μπουκ! Μεγάλος του εχθρός η υπομονή μας.

Μετά το σύντομο μάθημα της 1ης δημοτικού του βιβλίου “Ο κουβάς χωρίς πάτο” πάμε παρακάτω, και μπαίνουμε στην (ιστορικής σημασίας για μένα, στο κεφάλαιο “Κόβοντας πάθη”) Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου.

Επειδή βλέπουμε την ευκαιρία, ορμάμε στο (πάντα σοβαρό και αξιοπρεπές) πρωτάθλημα του “Μεγάλου νησιού”. Στο “Κρυστάλλινο παλάτι” της Πάλας, σαν να λέμε στο εθνικό στάδιο Ζωσιμάδες των Ιωαννίνων η Μπόρνμουθ, ευρύτερα γνωστή και ως “Βέροια της Αγγλίας” θα πάει να παίξει γύρω στις 21:30 ώρα Ελλάδας, που έλεγε και η παλιά φωνή στο τηλέφωνο.

Στο ημίχρονο, στο πάντα γραφικό Μπέρνλι, η Σίτι θα παίξει ρέστα μπας και κάνει το απίθανο και κόψει το πρωτάθλημα απ’ την Λίβερπουλ, πράγμα που αν γίνει φέτος ίσως να μνημονεύεται μαζί με το Euro 2004 που σήκωσε ο Καψής. Δύσκολα. Μια φορά στην ζωή συμβαίνουν αυτά. Εμείς, όμως, πάμε με το πεινασμένο θηρίο…

 

Τοποθετούμε, με σεβασμό, τις 20 μονάδες μας στην παρακάτω δυάδα, που μας τις πολλαπλασιάζει 4,44 φορές. Καθαρές κουβέντες, σκόρπιες άμυνες, πολλά γκολ…

 

Premier League

 

21:30

Κρύσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ όβερ 2,5

(επί 2,02)

 

και 22:15

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι όβερ 3,5

(στο 2,2)

 

 

Φωτό: Σαμπανιέρες, όμοιες με… κουβά, από γνωστό πολυκατάστημα!