Προγνωστικά Στοιχήματος | 10.8.2019

Η γενιά του ΄92…


Καλημέρα και καλή μας τύχη.
Το κουπόνι ολοένα και αυξάνει σε μέγεθος καθώς ξεκινούν σιγά σιγά και τα μεγάλα πρωταθλήματα. Αυξάνεται συνεπώς και η δεξαμενή των επιλογών μας.3 παιχνίδια ξεχώρισα από το πρόγραμμα του Σαββάτου και πάμε να τα εξετάσουμε κατά χρονική σειρά.

1. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ  10/08/2019    17.00

Ξεκίνημα από τη Β´ Αγγλίας και τη περίπτωση της ΣΑΛΦΟΡΝΤ που πιθανώς να μας απασχολήσει καθ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Η ΣΑΛΦΟΡΝΤ λοιπόν -προάστιο του Μάντσεστερ με έτος ίδρυσης το 1940 δεν είχε βρεθεί ποτέ πάνω από το όγδοο επίπεδο του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά όμως έως το 2014 όταν και η ομαδα πέρασε στα χέρια της..χρυσής γενιάς του ’92 ( Αφοι Νέβιλ,Μπάτ, Μπέκαμ, Γκίγκς και Σκόουλς).

Ακολούθησαν συνεχόμενοι άνοδοι κατηγοριών όπως φυσικά η άνοδος είναι και ο φετινός στόχος. Τη πρώτη αγωνιστική η ΣΑΛΦΟΡΝΤ καθάρισε πολύ εύκολα με 2-0 τη Στιβενειτζ παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Τώρα φιλοξενείται στη ΚΡΟΟΥΛΙ η οποία ξεκίνησε με ήττα 2-1 στο Καρλάιλ και γενικώς δε τρομάζει με τη δυναμική της. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι εταιρίες τη κατατάσσουν στα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Εντοπίζεται ποιοτικό χάσμα μεταξύ των ομάδων και θα εμπιστευτώ τη ΣΑΛΦΟΡΝΤ για το 2/2.

Επιλέγουμε νίκη ΣΑΛΦΟΡΝΤ σε τιμή  2.35

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις

2. ΚΟΥΟΠΙΟ-ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 10/08/2019  17.00

Συνεχίζω με Φιλανδία που η πρωτοπόρος Ίντερ Τούρκου δοκιμάζεται στη έδρα της ΚΟΥΟΠΙΟ. Από τις καλές ομάδες η  γηπεδούχος για αυτό  άλλωστε η νίκη της Ίντερ κοστολογείται στο 2,80. Η ΚΟΥΟΠΙΟ όμως διανύει κακό φεγγάρι όντας τρία ματς δίχως νίκη ενώ την ίδια ώρα η Ίντερ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 4 συνεχόμενες νίκες.

Επιπροσθέτως η ΚΟΥΟΠΙΟ θα στερηθεί το πολύτιμο μπακ Ντιαλό (15 ματς/3 γκολ) και κυρίως το Βραζιλιάνο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Ράνχελ (13 ματς/8 γκολ). Πρόκειται για απουσίες που μετρούν καθώς μιλάμε για μη Φιλανδούς παίχτες που σε τέτοια πρωταθλήματα κάνουν εύκολα τη διαφορά. Το ματς δε προμηνύεται περίπατος για την Ίντερ αλλά η αντίθετη φόρμα των ομάδων σε συνδυασμό με τις απουσίες της ΚΟΥΟΠΙΟ με οδηγούν στο διπλό της πρωτοπόρου.

Επιλέγουμε νίκη ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ σε τιμή 2.80

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις

3. ΒΙΛΕΜ-ΦΙΤΕΣΕ 10/08/2019  21.45

Τρίτη και τελευταία επιλογή για το Σάββατο από την Ολλανδία όπου διεξάγεται  η δεύτερη αγωνιστική. Η Φίτεσε, η οποία κράτησε τον Άγιαξ στο 2-2 τη πρώτη αγωνιστική, επισκέπτεται τη Βίλεμ η οποία με τη σειρά της μπήκε θετικά  στη σεζόν κερδίζοντας εκτός έδρας τη Τσβόλε με σκορ 3-1. Η αλήθεια όμως είναι ότι δε τίθεται θέμα σύγκρισης των δυο ομάδων. Η Φίτεσε διαθέτει αξιόλογο υλικό και φέτος τρέφει φιλοδοξίες τετράδας. Ενώ η Βίλεμ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και προσδοκεί μια ήσυχη χρόνια με αποκλειστικό στόχο τη σωτηρία. Με γνώμονα τη ποιότητα της Φίτεσε, το υψηλό φετινό της κίνητρο και το ποσό καλά στάθηκε απέναντι στον Άγιαξ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θα περάσει από την έδρα της Βίλεμ.

Επιλέγουμε νίκη ΦΙΤΕΣΕ σε τιμή 2.35

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις