Προγνωστικά Στοιχήματος | 15.8.2019


Οδηγός τα πρώτα ματς.

Καλημέρα και καλή μας τύχη..

Άλλο ένα σημαντικό κουπόνι μπροστά μας που θα καθορίσει τους φετινούς στόχους παρά πολλών ομάδων.Οι αγώνες είναι επαναληπτικοί όποτε οδηγός μας είναι το κίνητρο και φυσικά η εικόνα των πρώτων παιχνιδιών.Η τελική μου διαλογή ανέδειξε 4 παιχνίδια τα οποία αναλύονται -ως είθισται- κατά χρονική σειρά.

ΔΥΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 19:30

Ξεκίνημα από τη Τιφλίδα όπου η τοπική Δυναμό υποδέχεται τη Φέγενορντ. Στο πρώτο ματς οι Ολλανδοί κέρδισαν 4-0 η εικόνα όμως των Γεωργιανών, ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής.Χρειάστηκε η ωμή παρέμβαση του διαιτητή για να ξεφύγει το σκορ μετά το 80. Αρχικά απέβαλε παίκτη των φιλοξενούμενων στο 79 και στο 85 υπέδειξε πέναλτι για τη Φέγενορντ.

Μετά από όλα αυτά η πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τη Φέγενορντ.Το σκορ όμως του πρώτου αγώνα αδικεί κατάφωρα τους Γεωργιανούς Πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα.Θα καταθέσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για ένα αποτέλεσμα τιμής.Την ίδια ώρα για τη Φέγενορντ το ταξίδι στην Γεωργία αποτελεί αναγκαίο κακό. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και αφού μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις εκτιμώ ότι οι Γεωργιανοί θα πέσουν με ψηλά το κεφάλι.

Επιλέγουμε Δυναμό Τιφλίδας σε τιμή 1.95

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΖΟΡΙΑ-ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ 20:00

Επόμενη στάση μας η Ουκρανία και η αναμέτρηση της Ζόρια με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας. 1-1 το πρώτο ματς σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα. Συγκρίνοντας τις δύο ομάδες διαπιστώνουμε ότι η μεν Ζόρια είναι συνεπής στα ευρωπαϊκά της ραντεβού έχοντας μάλιστα δύο συμμετοχές σε ομίλους τις δύο τελευταίες χρονιές. Στην έδρα της δε κράτησε στην ισοπαλία Φέγενορντ, Λειψία και Φενέρ ενώ κέρδισε τη Χέρτα. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν αποτελεί υψηλό εμπόδιο. Η ευρωπαϊκή της εμπειρία είναι πενιχρή, ενώ σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας τρέχει ρεκόρ 2-2-1. Έχοντας υπόψιν το χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων της, αντιλαμβανόμαστε ότι η δυναμική της ομάδας είναι χαμηλή.

Επιλέγουμε νίκη ΖΟΡΙΑ σε τιμή 2.12

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

 Οδηγός τα πρώτα ματς

ΜΠΝΕΙ ΓΕΧΟΥΝΤΑ-ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ 20:00

Μεταφερόμαστε στο Ισραήλ oπου η Μπνέι Γεχούντα υποδέχεται τη Νέφτσι Μπακού. Η πρόκριση βρίσκεται στον αέρα διότι στο Αζερμπαϊτζάν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Η Μπνει αιφνιδίασε και προηγήθηκε 0-2 αλλά έκτοτε οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έπρεπε να περιμένουν το 97 για να ισοφαρίσουν καθώς οι Ισραηλινοί επέλεξαν να καταστρέψουν το παιχνίδι και έπαιζαν μόνιμα με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Έστω και έτσι πήραν αποτέλεσμα που τους βολεύει. Στην έδρα τους όμως, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είτε επιλέξουν να παίξουν για το 0-0, είτε επιλέξουν να επιτεθούν, η Νέφτσι έχει την απαιτούμενη ποιότητα αλλά και την εμπειρία να τους τιμωρήσει.

Επιλέγουμε νίκη Νεφτσι Μπακού σε τιμή 3.10

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 20:30

Θα παραμείνουμε στο Ισραήλ διότι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον η μονομαχία της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη με τη Νόρκεπινγκ. Η Χαποέλ απέσπασε με άνεση το 1-1 στη Σουηδία και καλείται τώρα στην έδρα της να τελειώσει τη δουλειά. Στο σπίτι τους οι Ισραηλινοί τρέχουν το εντυπωσιακό 11-5-4 έχοντας να επιδείξουν εντυπωσιακές νίκες με Ιντερ, Ολυμπιακό και Σέλτικ. Για να γίνει αντιληπτή η διαφορά, η Νόρκεπινγκ φτάνει για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Μεγάλο το χάσμα και στη κατάταξη των ομάδων, 97 εναντίον 254. Οι αποδόσεις σέβονται αδικαιολόγητα τη Νόρκεπινγκ.

Επιλέγουμε νίκη Χάποελ Μπερ Σεβά σε απόδοση 2.20

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com