Προγνωστικά Στοιχήματος |10.11.2019


Είναι δύσκολο να συντονιστώ με το καινούργιο πρόγραμμα του Μπος, το ομολογώ. Ξεκίνησε, πάλι, να ασχολείται με την τέχνη του, μου ζήτησε να στέλνω νωρίτερα τα κείμενα και γω ζορίζομαι. Μάγειρας το “αφεντικό”, καλλιτέχνης εκ φύσεως και πείρας. Τι είναι ρε φίλε τα κείμενα; Τίποτα κολοκυθάκια και μελιτζάνες, σαν αυτές που έβαλε ο Γιώτης “η γριά” σήμερα, για να τηγανίσει; Θέλει σκέψη, έμπνευση η πρόβλεψη. Την σοτάρεις; Όχι βέβαια!

 

Έλεγα για τον Γιώτη, που το παρατσούκλι το έχει λόγω ομάδας βέβαια και όχι γιατί τηγανίζει σαν γιαγιά, φυσικά. Μιλούσαμε το απόγευμα του Σαββάτου, εγώ είχα επενδύσει έναν… φρέντο συνοικιακού καφέ στο όβερ του Πανθεσσαλικού και ενώ τα γκολ έμπαιναν αβέρτα, μου στέλνει μήνυμα ο φίλος:

“Ρε συ, 1-1 ήταν, έβαλα να τηγανίσω κολοκύθια και μελιτζάνες και το βλέπω 3-2”!

 

Είχαμε πιάσει 52,5 μονάδες την περασμένη Κυριακή και φτάσαμε ξανά στις 102,5. Τις 2,5 τις αφήνουμε μπουρμπούρι, για το καλό και στο ταμείο έχουμε 100.

 

Ανάμεσα σε μυρωδιές από τηγανητά και… μαγειρέματα, πάμε με τρίξι Κυριακής, το οποίο παίζουμε επί 5, σύνολο 20 μονάδες επένδυση, για 200άρι κέρδος!

Στην κάβα +80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

SuperLeague

17:00 | Ξάνθη – Πανιώνιος

over 2,5 (2,45 απόδοση, χωρίς σκέψη!)

 

Premier League

18:30 | Λίβερπουλ – Σίτυ

1 (2,78)

 

Αν έλεγες τις 2 ομάδες να ανταλλάξουν τα περσινά τρόπαια θα το έκαναν ευχαρίστως. Ίσως το κάνουν φέτος!!

😉

 

SuperLeague

19:30 |Παναθηναϊκός – Α.Ε.Κ.

γκολ – γκολ και όβερ 2,5 στο άκρως δελεαστικό 2,7

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Υπό τους ήχους…