Προγνωστικά Στοιχήματος |17.9.2019


Τρια g/g με απόδοση 6.00

Καλημέρα, μετά από δυο καλές στοιχηματικά ημέρες δεν τα καταφέραμε εχθές, το σύστημα όμως δεν αλλάζει και συνεχίζουμε κανονικά και πάλι σε «Τρίξι». Σήμερα ξεκινούν και οι αγώνες για τους ομίλους του Champions League αλλά εμείς πρώτα θα πάρουμε μια ιδέα και μετά θα ποντάρουμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Β΄Ισπανίας και με ενα παιχνίδι από την Λίγκ 1 της Αγγλίας. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΣΑΝΤΑΤΕΡ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ 20:00

Oι δυο νεοφώτιστες θα αναμετρηθούν σήμερα στο Σαντατερ με την Μιράντες να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από τη Σαντατέρ στην βαθμολογία. Η Μιράντες έχει 5 βαθμούς σε 5 παιχνίδια ενώ η Σαντατέρ μόλις 2 σε 5 παιχνίδια. Αυτή που καίγεται πιο πολύ είναι η γηπεδούχος γιατί με μια ενδεχόμενη ήττα θα βυθιστεί ακόμη πιο βαθιά στην βαθμολογία. Και οι δύο ομάδες έχουν δεχτεί από 8 γκολ σε αυτές τις πρώτες 5 αγωνιστικές ενώ η Σαντατέρ έχει σκοράρει 4 και η Μιράντες 6. Η ανάγκη για βαθμούς για την Σαντατέρ ίσως την κάνει να ανοίξει το παιχνίδι και πιθανόν η Μιράντες το εκμεταλλευτεί. Επιλογή το g/g στην αναμέτρηση με απόδοση 2.05.

Ads

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΜΑΛΑΓΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 20:00

Η Μαλαγα και η Ράγιο θα αναμετρηθούν σήμερα και το όνομα και μόνο των δύο ομάδων θυμίζει αναμέτρηση της Πριμέρα απο τα παλιά. Η Ράγιο έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αλλά όσο καλή επιθετική συμπεριφορά έχει τόσο εμφανίζει μια αμυντική αφέλεια που τις δημιουργεί πρόβλημα. Η Μάλαγα δεν έχει μεγάλες επιθετικές αρετές αλλά αμυντικά έχει καλύτερη συνοχή από ότι επιθετικά. Με την αμυντική αφέλεια της Ράγιο ακόμη και η Μάλαγα που δεν έχει δείξει ακόμα επιθετικές αρετές μπορεί να βρει ένα τέρμα. Επιλογή και σε αυτή την αναμέτρηση το g/g με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΡΟΔΕΡΑΜ 21:45

Στο Stadium of Light σήμερα βρίσκονται αντιμέτωπες δυο ομάδες με ουσιαστικά κοινές πορείες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η Σάντερλαντ έχει 14 βαθμούς σε 7 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θεση ενώ η Ρόδεραμ με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες βρίσκεται στην 7η. Και οι δυο ομάδες έχουν καλή σχέση με τα δίχτυα μέχρι στιγμής. Η Σάντερλαντ έχει 8/9 g/g μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ η Ρόδεραμ 4/9 g/g, αλλά έχει καλύτερη επαφή με τα δίχτυα με συντελεστή 17-8 ενώ η Σάνερλάντ 12-9. Επιλογή και σε αυτό το παιχνίδι το g/g με απόδοση 1.60.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΣΑΝΤΑΤΕΡ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

G/G (2.05)

ΜΑΛΑΓΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

G/G (1.85)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΡΟΔΕΡΑΜ

G/G (1.60)

AΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 6.00


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.us-sportsbet | Προγνωστικά Στοιχήματος

ads