Προγνωστικά Στοιχήματος | ATHLETICS vs MARINERS

ATHLETICS vs MARINERS 

MLB

Έναρξη 23:07 | 26.5.2019

Γήπεδο Oakland Coliseum Oakland California


ATHLETICS MLB

OAKLAND ATHLETICS

Μόλις άρχισαν οι επιστροφές στο ροτεισον των Αθλέτικς άρχισαν και οι συνεχόμενες νίκες για την ομάδα του Όκλαντ. Στους τελευταίους 10 αγώνες έχουν 8 νίκες στην σειρά και έτσι βελτίωσαν και την βαθμολογική τους θέση αλλά και την ψυχολογία τους. Στο μούντ σήμερα θα ξεκινήσει ο Μπρέτ Άντερσον για το Όκλαντ. Ο Άντερσον είναι από τους μέτριους αλλά έμπειρους πίτσερ του πρωταθλήματος. Με δέκα χρόνια εμπειρία στο mlb o Άντερσον έχει φέτος 4.14 ERA σε 10 αγώνες που ξεκίνησε ενώ έχει επιτρέψει 54 χίτς και 26 ράν.

 

 

MARINERS MLB

SEATTLE MARINERS

Το Σιάτλ συνεχίζει τις ήττες και την κατρακύλα στην βαθμολογία. Το παράδοξο με τους Μάρινερς είναι ότι ενώ δέχονται πολλά ράν σκοράρουν και αρκετά. Και στο Σιάτλ είχαμε αρκετές επιστροφές αλλά εδώ δεν απέδωσαν τόσο όσο στο Όκλαντ. Στο μούντ σήμερα για τους Μαρίνερς θα ανέβει Μάικ Λήκ, με εννιά χρόνια εμπειρίας στο mlb. Ο Λήκ ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 στο Σινσινάτι στην συνέχεια πήγε στο Σαν Φραντζισκο,το Σέντ Λούις και τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται στο Σιάτλ. Φέτος σε 10 αγώνες που έχει ξεκινήσει έχει 4.73 ΕRA και έχει επιτρέψει 74 χίτς και 37 ράν.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ATHLETICS vs MARINERS

Ένα παραδοσιακό ντέρμπι της δύσης ανάμεσα σε δυο ομάδες που τα τελευταία χρόνια ήταν σχεδόν ισοδύναμες. Φέτος το Σιάτλ δεν δείχνει να μπορεί να κάνει την περσινή του πορεία, ενώ η πορεία των Αθλέτικς έχει σκαμπανευάσματα. Η μεταβολές αυτές στην απόδοση του Όκλαντ οφείλονται ξεκάθαρα στους τραυματισμούς που είχαν ταλαιπωρήσει το Όκλαντ απ την αρχή σχεδόν της σεζόν φέτος. Τα στατιστικά μας οδηγούν στο over 8.5 HITS των Αθλέτικς με απόδοση 2.05.