Προγνωστικά Στοιχήματος | 24.7.2019

BaseRunner | Μέτς και Τζάιαντς δίνουν επιλογές.


Καλήμερα το πρωτάθλημα στο mlb έχει ανάψει για τα καλά συμπληρώνοντας σχεδόν τα 2/3 του. Σήμερα τετάρτη αρκετά παιχνίδια νωρίς το βράδυ και περισσότερα τα ξημερώματα. Υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες σήμερα αρκεί οι ομάδες και οι πίτσερς που θα ξεκινήσουν τον αγώνα να μην αλλάξουν το παιχνίδι τους. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

 

Tigers vs Phillies 20:10

Jordan Zimmermann DET (0-7, 7.51 ERA)

Vince Velasquez PHI (2-5, 4.87 ERA)

Δυο διαφορετικές ομάδες φέτος που πέρσι ήταν σχεδόν στην ίδια μοίρα αναμετριούνται σήμερα στο Ντιτρόιντ. Οι Φίλις πλησιάζουν τον πρώτο στόχο τους που είναι η είσοδος στα playoffs μετά την φετινή μεταγραφική ενίσχυση. Οι Τάιγκερς απ την άλλη προσπαθούν να κάνουν μια αξιοπρεπή χρονιά χωρίς να το καταφέρνουν μέχρι στιγμής. Στο μούντ δυο πίτσερ που δεν κάνουν καλή χρονιά θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν τις αντίπαλες επιθέσεις αλλά τους λείπει σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Οι Φίλις έχουν καλύτερο υλικό και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την νίκη με απόδοση 1.70.

 

Giants vs Cubs 22:45 

Tyler Beede SF (3-3, 4.70 ERA)

Jon Lester CHC (9-6, 3.87 ERA)

Τζάιαντς και Κάμπς δυο ομάδες που κατάφεραν μέσα σε αυτή την δεκαετία να κατακτήσουν τον τίτλο του mlb, οι Τζάιαντς μάλιστα τρεις φορές το 2010,2012 και το 2014 βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες. Οι Τζάιαντς δεν κάνουν καλή χρονιά φέτος αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν βρει ένα ρυθμό. Και οι Κάμπς αργά αλλά σταθερά από την αρχή της χρονιάς σε τροχιά playoff. Οι Τζάιαντς δεν είναι πια τόσο σφιχτοί αμυντικά και επιθετικά έχουν βρει έναν συμπαθητικό ρυθμό. Οι Κάμπς σκοράρουν αρκετά και σταθερά στα παιχνίδια τους και έτσι το όριο στο over 8.5 runs είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστεί και θα το ακολουθήσουμε με απόδοση 1.90.

 

Mets vs Padres 02:10

Noah Syndergaard NYM (7-4, 4.36 ERA)

Dinelson Lamet SD (0-2, 5.14 ERA)

Μέτς και Πάντρες σταθερά κάτω από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας στην Νάσιναλ Λίγκ. Σήμερα στο μούντ δυο αρκετά ταλαντούχοι πίτσερς χωρίς όμως σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Ειδικά ο Σάντεργκάρντ που πριν μερικά χρόνια ήταν το next big thing για το mlb χωρίς να όμως να ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στις προσδοκίες. Και εδώ έχουμε ένα παιχνίδι που πιθανότητα θα ανοίξει με τους συγκεκριμένους πίτσερς στο αρχικό σχήμα. Και εδώ θα πάμε με το over 8.5 runs με απόδοση 1.90 μιας και οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει έκπληξη.