Προγνωστικά Στοιχήματος | 22.7.2019

BaseRunner | Με 3 σημεία από το MLB


Kαλησπέρα μετά το κυριακάτικο πρόγραμμα που πρόσφερε θέαμα και σκορ, πάμε στις σημερινές αναμετρήσεις που έχουν αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην Μινεσότα δοκιμάζονται οι Γιάνκης με τον  γερόλυκο ΣΣ.Σαμπαθια στο μούντ, στο Σιάτλ Ρέιντζερς και Τζάιαντς σε ένα παιχνίδι που από την συμπεριφορά των δυο ομάδων υπόσχεται αρκετά runs. Και τέλος στο Σικάγο οι Σόξ έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν την σειρά με τους Μάρλίνς με νίκη. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

 

WHITE SOX-MARLINS 03:10

Οι Σόξ ξεκινάν μια σειρά από αναμετρήσεις στην έδρα τους με τους Μάρλινς μετά την χθεσινή ήττα από τους Ρέις εκτός έδρας με 4-2. Οι αδύναμοι και χωρίς στόχους Μάρλινς ηττήθηκαν με 9-0 από την καλύτερη ομαδα μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος τους Ντότζερς. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τους Σόξ αν υποτιμήσουν το Μαϊάμι. Ο Ρίτσαρντς (4.24 ERA) δεν ειναι απο τους καλούς πίτσερ του πρωταθλήματος αλλά συνήθως χάνει δύσκολα. Ο Νόβα (5.86 ERA) για τους Σόξ είναι σταθερά ασταθής και επικίνδυνος πίτσερ. Θα πάμε με το over 9.5 runs στο παιχνίδι με απόδοση 1.90 θεωρώντας πως με τον Νόβα στο μούντ οι Μάρλίνς μπορούν προσφέρουν κάποια runs.

 

TWINS-YANKEES 03:10

H έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Μινεσότα αντιμετωπίζει στην έδρα της του Γιάνκης. Οι Γιάνκης παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν από την αρχή του πρωταθλήματος καταφέρνουν και κάνουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Στο μούντ σήμερα για την ομάδα της Νέας Υόρκης ο γερόλυκος ΣΣ.Σαμπάθια (4.06 ΕRA) και για τη Μινεσότα ο Πέρεζ (4.10 ERA).Θα κοντράρουμε τον ΣΣ.Σαμπάθια σε αυτό το παιχνίδι και θα πάμε με το over 8.5 hits με απόδοση 1.80 για την Μινεσότα.

 

MARINERS-RANGERS 05:10

Οι Ρέιντζερς μετά την χθεσινή ήττα από του Άστρος με 5-3 ξεκινάν μια σειρά αγώνων στο Σιάτλ. Οι Μάρινέρς προέρχονται και αυτοί από ήττα από τους Έιντζελς με 9-3 και σήμερα αντιμετωπίζουν μια ομαδα αρκετά καλύτερη από αυτούς τους Ρέιντζερς. Στο μούντ για το Σιάτλ ο Γκονζάλες (4.48 ERA) και για το Τέξας ο Σάμπσον  (4.92 ERA). Θα πάμε με το over 8.5 hits σε αυτό το παιχνίδι για το Τέξας με απόδοση 1.85.