Παίχτης, στρατιώτης και οπαδός.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Έχει σημασία στο στοίχημα σε μια πολύ μεγάλη στοιχηματική σεζόν από το τέλος Αυγούστου μέχρι και τέλος Ιουνίου καμιά φορά και ανάλογα η συγκέντρωση. Και όχι μόνο η συγκέντρωση αλλά περισσότερο η πειθαρχία. Σε ένα Σαββατιάτικο κουπόνι με πάρα πολλά παιχνίδια (η χαρά του book) είναι πανεύκολο να αποπροσανατολιστούμε και να εμφανίσουμε το πιο άπληστο μας ένστικτο. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι μόλις το 2-3 % των παιχτών παγκοσμίως μπορούν και βγάζουν μεροκάματο από το στοίχημα.

Κατά την γνώμη μου τρία πράγματα χρειάζεται ένας παίχτης στο στοίχημα για να μπορέσει τουλάχιστον να μην έχει απώλειες. Και τα τρία συνδέονται μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Ένα σύστημα, οποιοδήποτε ταιριάζει ή πιστεύει ο καθένας μας δίνει μια γραμμή μια μέθοδο, έναν μπούσουλα. Είτε ένας παίχτης παίζει μονά αποδεκτά, είτε σύστημα Τριξι ή Γιάνκι για παράδειγμα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες τουλάχιστον να πάρει πίσω το ποντάρισμα του ολόκληρο ή μέρος αυτού. Ίσως ένα σύστημα είναι πιο ακριβό κάποιες φορές από ένα απλό παρολι αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει χρήματα πίσω.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Δεν έχουμε να πούμε πολλά εδώ κανονικά είναι ο νούμερο ένας κανόνας γενικά αλλά ειδικά στο στοίχημα σίγουρα είναι το Νο1 προσόν που πρέπει να διαθέτει ένας παίχτης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν μπει στην εξίσωση και η έμφυτη ανθρώπινη απληστία αλλά είναι και το Νο1 όπλο απέναντι στους “book”.

ΓΚΡΟΥΠ ΟΜΑΔΩΝ

Με τόσα πρωταθλήματα σε ένα κουπόνι είναι πολύ δύσκολο να μην παρασυρθείς και φυσικά δεν είναι τυχαίο που όλο και αυξάνονται. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι οι ομάδες που ακολουθούμε. Η επιλογή ενός γκρουπ ομάδων από διάφορα πρωταθλήματα ένα σύνολο 10-15 ομάδες ας πούμε μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μας κάνει λίγο πολύ οπαδούς γνωρίζοντας τον προηγούμενο αγώνα, πηγαίνουμε στον επόμενο  την φόρμα την προϊστορία κτλ. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μας αποσπά την προσοχή ψάχνοντας με τι παιχνίδια θα ασχοληθούμε.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Σύστημα, πειθαρχία, γκρουπ ομάδων και μαζί με μια συστηματική μελέτη των στατιστικών και της προϊστορίας είναι μια πολύ καλή μέθοδος. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποφέρει κέρδη, σίγουρα όμως θα αποτρέψει και θα περιορίσει τις απώλειες. Γιατί σημαντικό στο στοίχημα όταν δεν κερδίζεις είναι τουλάχιστον να μην χάνεις. Υπομονή, σύστημα και πειθαρχία λοιπόν και δεν παίζουμε παραπάνω από όσο αντέχουμε οικονομικά. Και φυσικά μόλις νιώσουμε ότι το πράγμα ξεφεύγει υπάρχουν οι ειδικοί.

ΚΕΘΕΑ-Εξαρτήσεις Τυχερά Παιχνίδια

Τηλεφωνική Γραμμή : 1114