Προγνωστικά Στοιχήματος | 13.8.2019

Τρεις επιλογές στις ρεβάνς


Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα 13 Αυγούστου για τα προκριματικά του Europa League. Τρεις επαναληπτικοί αγώνες με τους δυο από τους τρεις να είναι αμφίρροποι μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΝΟΜ ΚΑΛΙΟΥ-ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ 19:00

Στο πρώτο παιχνίδι η Ντουντελανζ κέρδισε με 3-1 και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση. Σήμερα καλείτε να κάνει απλώς τα βασικά και να μην θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση της στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να μπουν επιθετικά από την αρχή στην αναμέτρηση αλλά αμυντικά έχουν πολλά κενά. Ένα παιχνίδι που έχει όλες τις προϋποθέσεις για πολλά γκολ και θα πάμε με το g/g & over 2.5 με απόδοση 1.90

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΛΙΝΤΦΙΛΝΤ-ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ 21:45

Το 2-1 της Λίνφίλντ στο πρώτο παιχνίδι της δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση και με σύμμαχο την έδρα της θα κοιτάξει να πάρει την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τέρματα για να έχουν ελπίδες και θα πρέπει να σκοράρουν ένα τέρμα νωρίς αλλά η ασταθής αμυντική της γραμμή ίσως τους εκθέσει.  Επιλογή εδώ το over 1.5  goal για την Λινφίλντ με απόδοση 2.30 μιας και πολύ πιθανόν η άμυνα της Σουτιέσκα να μην αντέξει την πίεση.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤIΣΛΑΒΑ 22:00

Η Σλόβαν Μπρατισλάβα κέρδισε στην έδρα της στην Σλοβακία με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Το 1-0 σίγουρα δεν είναι ένα ασφαλές σκορ και η Νταντάλκ έχει ελπίδες για την ανατροπή αρκεί να πιέσει από την αρχή. Οι Σλοβάκοι θα προσπαθήσουν από την αρχή του παιχνιδιού να ανταποκριθούν στην πιθανή πίεση των γηπεδούχων με κατοχή και αντεπιθέσεις. Επιλογή το 2-3 goal στον αγώνα με απόδοση 1.95 μιας και δεν αναμένεται ιδιαιτέρα ανοιχτό ματς.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΝΟΜ ΚΑΛΙΟΥ-ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ

g/g & over 2.5 (1.90)

ΛΙΝΤΦΙΛΝΤ-ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ ΝΙΚΣΙΤΣ

ΛΙΝΦΙΛΝΤ over 1.5  goal (2.30)

ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤIΣΛΑΒΑ

2-3 goal (1.95)