Προγνωστικά Στοιχήματος | HURRICANES vs BRUINS

HURRICANES vs BRUINS

NHL PLAYOFFS

Έναρξη 03:00 | 17.5.2019

Γήπεδο PNC Arena

Ads

HURRICANES

CAROLINA HURRICANES

Η ποιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τους Χιούρικεινς αν θέλουν να περάσουν στον τελικό του Στάνλεϊ Καπ. Βρίσκονται πίσω με 3-0 στις νίκες και αν δεν θέλουν να μην αποχαιρετήσουν την διεκδίκηση του τίτλου,θα πρέπει να ξεκινήσουν αντεπίθεση. Πίεσαν πολύ για την νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς όμως οι Μπρούινς είναι σε καλύτερη φόρμα. Ο Τζόρνταν Μαρτινοούκ δίνεται αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση. Οι Χίρουκέινς δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία,έχουν κέρδισε μια φορά τον τίτλο την χρόνια 2005-2006 και η αλήθεια είναι ότι η μέχρι τώρα πορεία τους στα playoffs ήταν έκπληξη.

 

BOSTON BRUINS

BOSTON BRUINS

Η Βοστόνη δείχνει ποιο έτοιμη και ποιο σίγουρη από πότε,οι εμφανίσεις της το αποδεικνύουν άλλωστε. Προηγείται με 3-0 στις νίκες και είναι ένα βήμα πριν τον τελικό του Στάνλεϊ Καπ. Ξεκίνησε δυναμικά την σειρά με την Καρολίνα με 5-2,6-2 και 1-2 και με μια νίκη σήμερα φτάνει στον στόχο της,τους τελικούς του Στάνλεϊ Κάπ. Σήμερα η Βοστόνη προφανώς δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα μπει από την αρχή δυναμικά για καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση. Αμφίβολοι οι Κρις Βάγκνερ και ο Νόελ Ακιάρι για τους Μπρουίνς.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

HURRICANES vs BRUINS

Τελικός για τους Χιουρικείνς,ματς μπόλ για την Βοστόνη. Και οι δύο θέλουν την νικη οι μεν για να ελπίζουν και οι δε για να ετοιμάζονται για τους τελικούς. Ο στόχος και των δυο θα είναι λογικά να μπουν δυνατά και να σκοράρουν από το πρώτο εικοσάλεπτο. Δεν συμφέρει κανέναν ένα κλειστό ματς καθώς και οι δύο θα κοιτάξουν να πάρουν μια διαφορά στο σκορ. Το over 5.5 goal με απόδοση 2.05 είναι σίγουρα value για την κρισιμότητα και της συνθήκες της σημερινής αναμέτρησης.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ


Boston Bruins over 2.5 goal με απόδοση 1.75

S.Aho (HURRICANES) να σκοράρει με απόδοση 3.20

P.Bergeron (BRUINS) να σκοράρει με απόδοση 2.70

ads