Προγνωστικά Στοιχήματος | 6.10.2019


ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 13:00

(ΒΕΝΙΔΗΣ)

Στη 13:00 το μεσημέρι υπάρχει το ντέρμπι των ουραγών στην Πριμέρα ανάμεσα στην Μαγιόρκα και την Εσπανιόλ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η φιλοξενούμενοι έρχονται από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προηγούμενη Πέμπτη για τους ομίλους του Europa League με 1-0.

Ads

Καμία από τις δυο δεν θέλει να πάει στην διακοπή με μια ακόμα ήττα και καρφωμένη στην ουρά. Με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων 4-12 και οι δυο θα πρέπει να αλλάξουν τελείως την εικόνα τους μετά την διακοπή για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Δεν βολεύει η ισοπαλία σε αυτή την φάση αφού θα τις κρατήσει στην ζώνη του υποβιβασμού. Επιλογή με ρίσκο αλλά όχι απίθανη το 2Χ & OVER 2.5 στο 4.50 μίας και οι δυο ομάδες πρέπει να ρισκάρουν για να πάνε με ηρεμία στην διακοπή.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ 22:00

(ΒΕΡΟΠΛΙΔΗΣ)

Είναι ένα παιχνίδι μίσους ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπαθούν να βρουν ακόμα τα πατήματα τους στο πρωτάθλημα, στη προηγούμενη αγωνιστική τώρα η Σεντ Ετιέν δυσκολεύτηκε πολύ να κάψει την αντίσταση της Νιμ, ωστόσο πήρε την νίκη με 0-1. Ενώ η Λυών ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από τη Ναντ, και παρέμεινε για ακόμη ένα αγώνα μακριά από το καλό της εαυτό. Σήμερα πιστεύω ότι δεν θα γίνει καλό ματς, επειδή λόγω της κούρασης που είχαν από τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους, δεν θα δημιουργήσουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, για αυτό το λόγο θα πάω με την Ισοπαλια που είναι σε απόδοση 3.60

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

2Χ & OVER 2.5 (4.50)

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ

X (3.60)


us-sportsbet.com | προγνωστικά στοιχήματος

ads