ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ | MARLINS vs NATIONALS | Προγνωστικά Στοιχήματος

MARLINS vs NATIONALS

MLS

Έναρξη 02:00 | 28.6.2019

Γήπεδο Marlins Park Miami, Florida

MAIAMI MARLINS

Το Μαϊάμι βρίσκεται στην 3η θεση…απ το τέλος όμως με ρεκόρ 28-46. Έχουμε ξαναγράψει πως είναι λογική κατάταξη για μια ομαδα σε ανανέωση αλλά τουλάχιστον θα πρέπει οι παίχτες των Μάρλινς να εμφανίσουν τον αθλητικό εγωισμό τους. Στο μούντ απόψε θα ανεβεί ο Σάντυ Αλκάνταρα για το Μαϊάμι. Ο 23άχρονος πίτσερ έχει φέτος σε 15 αγώνες 3.51 ΕRA και έχει επιτρέψει σε αυτούς 84 hits και 42 runs. O Aλκάνταρα σε σχέση με την υπόλοιπη ομαδα μοιάζει με όαση αφού είναι απ τους λίγους που προσπαθούν για τους Μάρλινς.

 

 

 

WASHINGHTON NATIONALS

Οι Νάσιοναλς βρίσκονται στην 10η θεση της Νάσιοναλ με ρεκόρ 37-38. Δεν είναι μακριά από τα playoff παρά την κατάταξη τους και αυτό γιατί πολλές ομάδες είναι περίπου στην ίδια θεση. Οι 3οι για παράδειγμα Κάμπς έχουν 41 νίκες και 34 ήττες. Αν πρεσάρουν λίγο οι Νάσιοναλς μετά το All Star πιθανόν να προλάβουν. Σήμερα στο μούντ θα ανέβει ένας από του τρεις καλύτερους πίτσερ της ομάδας της Ουάσινγκτον ο Στράσμπουργκ. Ο Στέφεν Στράσμπουργκ στην 10η χρονιά του στο  mlb και τους Νάσιοναλς έχει φέτος 3.79 ERA και έχει επιτρέψει 83 hits και 45 runs.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα για το Copa America ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

MARLINS vs NATIONALS

Οι Μάρλινς δεν δείχνουν και πολύ διάθεση για να τελειώσουν την χρονιά αξιοπρεπώς πέρα από μερικούς παίχτες. Οι Νασιοναλς έχουν την τύχη στην Νάσιοναλ Λίγκ να μην έχει καταφέρει να πάρει κάνεις κεφάλι στην υπόθεση playoffs. Mε το σερί 7-3 που τρέχουν οι Νάσιοναλς στα 10 τελευταία είναι το φαβορί αλλά οι Μάρλινς συνήθως τους δυσκολεύουν. Θα πάμε με το over 7.5 στον αγώνα με απόδοση 1.95 και με το over 2.5 runs για τους Μάρλινς με απόδοση 1.80.