ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ | METS vs BRAVES | Προγνωστικά Στοιχήματος

METS vs BRAVES

MLB

Έναρξη 02:00 | 1.7.2019

Γήπεδο Citi Field New York


NEW YORK METS

Oι Μετς δείχνουν πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της Νάσιοναλ Λιγκ όσο και αν προσπαθούν. Η ομαδα έχει ελλείψεις σε όλες τις θέσεις και ακόμη και οι παίχτες της που μπορούν να κάνουν την διαφορά δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν ρυθμό και να βοηθήσουν την ομαδα. Στο μούντ απόψε για την Νέα Υόρκη θα o Nόα Σάντεργκαρντ. Ο ταλαντούχος πίτσερ φτάνοντας στα μισά του πρωταθλήματος ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Ο Σάντεργκαρντ έχει φέτος 4.55 ERA και έχει επιτρέψει στα 15 παιχνίδια που αγωνίστηκε 91 hits και 52 runs.

 

 

ATLANTA BRAVES

Η Ατλάντα είναι μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς αλλά όχι τυχαία. Οι άνθρωποι του οργανισμού έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια κάνοντας σημαντικές μεταγραφές παιχτών με τελευταία του Κίουτσελ. Οι Μπρέιβς βρίσκονται στην 2η θεση στην Νάσιοναλ Λίγκ και αν συνεχίσουν με αυτές τις εμφανίσεις εύκολα θα πάρουν μέρος στα playoffs. Στο μούντ σήμερα θα ανέβει ο Μάξ Φραίντ. Ο 25άχρονος πίτσερ έχει φέτος 3.96 ERA σε 16 παιχνίδια που ξεκίνησε. Ενώ έχει επιτρέψει 91 hits και 40 runs.

Διάβασε και αυτό ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

METS vs BRAVES

Οι Μπρείβς είναι φανερό ότι φέτος έχουν αλλάξει επίπεδο, είναι πολύ σοβαροί και έχουν παίχτες που είναι διψασμένοι για διάκριση. Από την άλλη οι παίχτες της Νέας Υόρκης σαν να μην πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να διεκδικήσουν μια θεση στα playoff. Θα πάμε με το over 8.5 με απόδοση 1.95 και με το over 7.5 hits της Ατλάντα με απόδοση 1.75.