Μπέιζμπολ | Προγνωστικά Στοιχήματος | METS vs NATIONALS | 22.5.2019

METS vs NATIONALS

MLB

Έναρξη 02:10 | 23.5.2019

Γήπεδο Citi Field New York


METS MLB

NEW YORK METS

Τρίτο ματς της σειράς στο ντέρμπι της Νάσιοναλ Λίγκ άσχετα αν η πορεία και η βαθμολογική συγκομιδή των δυο ομάδων δεν επαληθεύει τον τίτλο. Οι Μέτς έχουν κερδίσει τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Νάσιοναλς με 6-5 και 5-3. Σήμερα να ανεβάζουν στο μούντ ένα από τα βαριά τους χαρτιά, τον Τζέικομπ Ντέ Γκρόμ. Ο 30άχρονος πίτσερ δεν πατάει καλά μέχρι στιγμής και αν θέλει να αλλάξει την στατιστική του και την εικόνα του θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες. Στον τελευταίο αγώνα που ξεκίνησε έδωσε 9 χίτς και 7 ράν και η ομάδα του ηττήθηκε με 8-6. Με 3.98 ERA σε 9 αγώνες ο Ντέ Γκρόμ μέχρι στιγμής ενώ έχει επιτρέψει 47 χίτς και 24 ράν .Να σημειώσουμε ότι πέρσι σε συνολικά 32 αγώνες είχε επιτρέψει 48 ράν και αυτό αποδεικνύει την άσχημη έως τώρα φετινή του πορεία.

 

NATIONALS MLB

WASHINGHTON NATIONALS

Η 6η ποιο ακριβή ομάδα στο MLB συνεχίζει να απογοητεύει με την έως τώρα πορεία της. Αν συνεχίσει έτσι δύσκολα προλαβαίνει τα playoffs ακόμη και αν βρισκόμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος. Οι Νάσιοναλς με δυο συνεχόμενες ήττες στην Νέα Υόρκη και με δύο ήττες στην σειρά τριών αγώνων με τους Κάμπς, συνεχίζουν την άσχημη πορεία τους … ακάθεκτοι. Και είναι κρίμα για τέτοιο ρόστερ, ένα από το ακριβότερα της Λίγκας. Στο μούντ σήμερα θα ανέβει για να διεκδικήσει τουλάχιστον μια νίκη στην σειρά ο Μάξ Σρέζερ, απ τους πολύ κάλους πίτσερ της Ουάσινγκτον. Ο Σρέζερ στην 12η του χρονιά στο MLB στα 34 του χρόνια πια είναι μακριά από τον καλό του εαυτό φέτος. Έχει 3.72 ERA προς το παρόν φέτος ενώ έχει 64 χίτς και 30 ράν σε δέκα αγώνες μέχρι στιγμής.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

METS vs NATIONALS

Κανονικά θα μιλούσαμε για ντέρμπι της ανατολής αλλά οι πορείες των δυο ομάδων έως τώρα δεν το επιτρέπουν. Και ο δυο θα ανεβάσουν στο μούντ δυο από τους καλύτερους και ποιο έμπειρους πίτσερ τους, με όχι και τόσο καλή πορεία φέτος όμως. Και οι δύο επιτρέπουν πολλά χίτς και πολλά ραν και ανάλογα με την φόρμα των batters θα διαμορφωθεί το σκορ. Δεν θα πάμε κόντρα στην στατιστική και στην πορεία έως τώρα και των δυο στο πρωτάθλημα και θα πάμε με το over στο 6.5 RUNS με απόδοση 1.95. Πιθανό φυσικά και το over 14.5 HITS συνολικά για τις δυο ομάδες με απόδοση 1.90.