Προγνωστικά Στοιχήματος | MINNESOTA vs COLUMBUS | MLS | 18.5.2019

MINNESOTA vs COLUMBUS

MLS

Έναρξη 03:00 | 19.5.2019

Γήπεδο Alianz Field Minnesota


MINNESOTA MLS

MINNESOTA UNITED

Η Μινεσότα ενώ ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα τον Μάρτιο στην συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει ανάλογη πορεία. Με μέτριες εμφανίσεις και χωρίς σταθερότητα στην απόδοση της βρίσκεται στην 14η θέση του MLS με 15 βαθμούς. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει ρεκόρ 3-3-4 και προέρχεται από ήττα στο Σικάγο από τους Φάιερ με 2-0. Στην έδρα της δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς και τα παιχνίδια της στο Alianz Field συνήθως λήγουν ισοπαλία. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που πέρα από την νίκη επί των Γκάλαξυ του Ιμπραϊμοβιτς έχουν να πάρουν αποτέλεσμα και βαθμούς καιρό.

 

COLUMBUS MLS

COLUMBUS CREW

Το Κολόμπους και αυτό ξεκίνησε καλά τον Μάρτιο και από τότε η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Με 3 νίκες και 7 ήττες και χωρίς καμιά ισοπαλία στα δέκα τελευταία βρίσκεται δίκαια στην 12η θέση με 16 βαθμούς. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που βλέπει την αναμέτρηση μαζί τους σαν ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Βέβαια με τρεις συνεχόμενες ήττες εκτός το Κολομπους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοράρει εύκολα ενώ δέχεται 1.3 goal στα παιχνίδια του. Εαν θέλει να πάρει αποτέλεσμα σήμερα θα πρέπει καταρχήν να σκοράρει απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται 1.6 goal κατά μ.ο εάν το καταφέρει τότε θα έχει τύχη στην αναμέτρηση.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

MINNESOTA vs COLUMBUS

Η Μινεσότα βλέπει τον αγώνα σαν ευκαιρία επιστροφής στις νίκες και το Κολόμπους δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να πέσει πιο χαμηλά. Οι γηπεδούχοι παίζουν ποιο ανοιχτό και  καλύτερο ποδόσφαιρο από τους φιλοξενούμενους που θα προσπαθήσουν να σκοράρουν για να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν πατάνε καλά καιρό τώρα. Η Μινεσότα είναι ποιο ποιοτική ομάδα από το Κολομπους και θα πάμε με το 1Χ & over 1.5 goal στην αναμέτρηση με απόδοση 1.75.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ


Μinnesota United over 5.5 κόρνερ με απόδοση 2.00

Κίτρινες κάρτες over 3.5 στον αγώνα με απόδοση 1.65