Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες | 26.5.2019

NBA

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες,και άρχισαν τα όργανα που λέμε στο χωριό μου. Δεν πρόλαβε καλά καλά να στεγνώσει ο ιδρώτας του Γιάννη και άρχισαν οι καταστροφολογίες και οι μετά χριστών προφήτες στο NBA. Θα μείνει ο Αντετοκουνμπο στους Μπακς ? Πρέπει και μπορεί να πάρει το supermax συμβόλαιο? Και άλλα ωραία. Ο Γιάννης τους έχει φέρει τόσο κοντά τελικά στην κουλτούρα του Έλληνα, αλλά τελικά όλοι άνθρωποι παντού ίδιοι είναι.

Φυσικά και πρέπει να υπάρχει πικρία για την μη επιτυχία στα playoffs γιατί αν πει κάνεις ότι η φετινή χρονιά ήταν αποτυχημένη για τους Μπάκς καλύτερα να ασχοληθεί…. με το ψαροντούφεκο.Μια χρονιά που τα Ελάφια μπήκαν σε νέο  γήπεδο, στολίδι για την πολύ και τον οργανισμό. Κατάφεραν και έφεραν παίχτες σαν τον Μίροτιτς και τον Γκαζόλ, OK του ενός η πορεία σε πτώση και του άλλου κοντά στο τέλος.

 

NBA | Δεν Πέρασαν ουτε 24 ωρες

 

Όμως ο οργανισμός έδειξε αντανακλαστικά και δεν δίστασε να ενισχύσει την ομάδα ακόμη και στο τέλος της σεζόν. Δεν είναι καθόλου λίγο για μια ομάδα σαν τους Μπάκς και μην ξεχνάμε ότι είχε να κάνει ανάλογη πορεία από την χρονιά 2000-01 που αποκλείστηκε από τους Σίξερς στα ημιτελικά. Κατάφερε σταθερά τα τρία τελευταία χρόνια να κερδίζει την θέση της στον πρώτο γύρο των playoff. Και φυσικά και με την φετινή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος άρχισαν σιγά σιγά να πιστεύουν ότι μπορεί να φτάσουν πολύ ψηλά… και θα φτάσουν.

Σε μια χρονιά με νέο προπονητή και νέους παίχτες, νέο γήπεδο, νέους ρόλους του κάθε παίχτη στην ομάδα κατάφερε να πάρει τον άτυπο τίτλο της καλύτερης ομάδας στην regular season.Οι Μπάκς έχουν και θα έχουν μέλλον, δεν είναι οι Μπάκς του Γιάννη ούτε και Γιάννης είναι πια το αδύνατο ψηλό δεκαοχτάχρονο ταλέντο που ήρθε απ την Ελλάδα μεσώ Ισπανίας.

 

 

Είναι superstar του ΝΒΑ, ήταν αρχηγός στο φετινό all star game και υποψήφιος MVP. Δεν χρωστάει σε κανέναν γιατί ότι έφτιαξε το έφτιαξε με σκληρή δουλειά, και να θέλει να ξεκουράζεται τα καλοκαίρια ( βλέπε Εθνική Ομάδα) φυσικά να το κανει και χωρίς τύψεις μάλιστα… και εγώ αυτό θα έκανα. Ο Γιάννης δεν είναι για φέτος μόνο θα είναι για πολλά χρόνια δεν είναι μόνο ένας κορυφαίος καλαθοσφαιριστής αλλά και μια ιστορία ανθρώπου που από μονή της μπορεί να εμπνεύσει πολλούς  σχετικούς και μη, με την πορτοκαλί θεά.