ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ | REDS vs RANGERS | Προγνωστικά Στοιχήματος | 15.6.2019

REDS vs RANGERS

MLB

Έναρξη 02:10 | 16.6.2019

Γήπεδο Great American Ball Park Cincinnati Ohio

Ads

REDS

CINCINNATI REDS

Οι Ρέντς βρίσκονται στην 12η θεση της Νάσιοναλ Λίγκ με ρεκόρ 30-36. Είναι ομαδα με πολύ ταλέντο αλλά παρουσιάζει πολλές φορές μια αφέλεια στο παιχνίδι της. Ενώ σκοράρει αρκετά για τα δεδομένα μιας μικρομεσαίας ομάδας 4.2 run ανά παιχνίδι δέχεται αρκετά runs με αποτέλεσμα να είναι σε αυτή την βαθμολογική θεση. Στο μούντ απόψε θα ανέβει για την ομαδα του Σινσινάτι ο Τάνερ Ρόαρκ. Ο 32άχρονος πίτσερ έχει φέτος σε 13 αγώνες 3,74 ERA και έχει επιτρέψει 68 hits και 29 runs.

 

 

TEXAS RANGERS

Tο Τέξας αθόρυβα και σταθερά παραμένει στις πρώτες θέσεις της Αμέρικαν Λίγκ. Βρίσκεται στην 5η θεση με ρεκόρ 36-32 κερδίζοντας παιχνίδια κυρίως στην έδρα του. Έχει μια πολύ ταλαντούχα ομαδα που όμως ενώ σκοράρει με 5.8 runs ανά παιχνίδι δέχεται 4.8, ένα στατιστικό που εάν καταφέρει να το αλλάξει θα σιγουρέψει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο της στα playoffs. Στο μούντ απόψε για την ομαδα των Ρέιντζερς θα ανέβει ο Μάικ Μάινορ στην 8η χρονιά του στο mlb. O Μάινορ έχει φέτος 2.52 ERA σε 14 παιχνίδια ενώ έχει επιτρέψει 77 hits και 25 runs.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την στοιχηματική πρόταση από το παιχνίδι του COPA AMERICA | ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΠΕΡΟΥ

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

REDS vs RANGERS

Το σημερινό παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμους πίτσερ πάρα την διαφορά στο ERA. O Mάινορ έχει καλύτερο ERA όμως επιτρέπει αρκετά hits με αποτέλεσμα να δημιουργεί ευκαιρίες για την αντίπαλη επίθεση πράγμα πολύ ριψοκίνδυνο. Ο Ρόαρκ απ την άλλη είναι ένας πίτσερ ψυχολογίας που στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι ενώ στην κακή του να το καταστρέψει. Θα πάμε με το over 8.5 στην αναμέτρηση και με απόδοση 1.80. Επίσης πολύ πιθανό δείχνει βάση στατιστικής του Μάινορ ,το over 7.5 hits για το Σινσινάτι με απόδοση 1.85.

 

ads