Προγνωστικά Στοιχήματος | SHARKS vs BLUES | 19.5.2019

SHARKS vs BLUES

NHL PLAYOFFS

Έναρξη 22:00 | 19.5.2019

Γήπεδο SAP Center at San Jose


SAN JOSE SHARKS

SAN JOSE SHARKS

Μόλις στο πρώτο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ στην προηγούμενη αναμέτρησή στο Σέντ Λουίς από τους Μπλουζ. Πίεζαν στην συνέχεια αλλά οι Μπλούζ πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα στο 18ο λεπτό. Στο δεύτερο εικοσάλεπτο δεν κατάφεραν να σκοράρουν αλλά ούτε και να δεχτούν γκολ. Στο τρίτο εικοσάλεπτο πίεσαν για την ισοφάριση αλλά το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να σκοράρουν και να μειώσουν στο 47ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι οι Μπλουζ ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2.Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσουν τους Μπλουζ σε αυτήν στην πέμπτη αναμέτρηση.

 

ST.LOUIS BLUES

ST.LOUIS BLUES

Το Σέντ Λούις μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε από την αρχή το προβάδισμα. Οι παίχτες του Σεντ Λούις ήταν αποφασισμένοι από την αρχή και σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι πήραν την νίκη και πηγαίνουν στο Σάν Χόσε να διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση από τους Σάρκς. Δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Σάρκς και με πολύ σκληρή άμυνα πήραν αυτό που ήθελαν. Τώρα εκτός έδρας θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι και στον δεύτερο αγώνα που επικράτησαν με 2-4 στο Σάν Χόσε.Ο Βίνς Ντάν δίνεται αμφίβολος για το Σέντ Λούις για αυτήν την αναμέτρηση.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

SHARKS vs BLUES

Οι Σάρκς θα θελήσουν να σκοράρουν νωρίς στο ματς για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Οι Μπλούζ θα κοιτάξουν να κάνουν το ίδιο η έδρα θα παίξει τον ρόλο της αλλά σε αυτό το σημείο των playoff και στο επίπεδο των ομάδων αυτών έχει αποδειχθεί ότι δεν παίζει και τόσο ρόλο. Οι Μπλουζ έχουν αποδείξει πως δεν φοβούνται από έδρες και θα πιέσουν για την νίκη.Θα πάμε με το over 5.5 goal με απόδοση 1.90.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ


Logan Couture (SAN JOSE SHARKS) να σκοράρει με απόδοση 2.40
David Perron (ST.LUIS BLUES) να σκοράρει με απόδοση 4.25
Jaden Schwartz (ST.LUIS BLUES) να σκοράρει με απόδοση 3.35

Joe Thornton (SAN JOSE SHARKS) να σκοράρει με απόδοση 6.00